Mali Tmor (berg i Kroatien)

Mali Tmor är ett berg i Kroatien. Det ligger i länet Dubrovnik-Neretvas län, i den sydöstra delen av landet, 400 km söder om huvudstaden Zagreb. Toppen på Mali Tmor är 598 meter över havet.

Terrängen runt Mali Tmor är kuperad. Havet är nära Mali Tmor åt sydväst. Den högsta punkten i närheten är Tmor, 899 meter över havet, 1,1 km norr om Mali Tmor. Runt Mali Tmor är det tätbefolkat, med 286 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Ston, 13 bpa free glass bottles,8 km väster om Mali Tmor. Trakten runt Mali Tmor består i huvudsak av gräsmarker. I trakten runt Mali Tmor finns ovanligt många namngivna kullar och bukter.

Klimatet i området är tempererat hydration running backpack. Årsmedeltemperaturen i trakten är 14 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 25 °C, och den kallaste är januari, med 4 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 2 071 millimeter. Den regnigaste månaden är februari, med i genomsnitt 319 mm nederbörd large fabric shaver, och den torraste är juli, med 63 mm nederbörd.