Thomas G. Waites

Thomas G. Waites (Philadelphia, 8 januari 1955) is een Amerikaans acteur best team uniforms.

Waites heeft acteren geleerd aan de Juilliard School in New York City. Hij heeft een bachelor of arts gehaald in schrijven aan de The New School in New York city en een master of fine arts in toneelschrijven aan de Universteit van Iowa in Iowa City best meat tenderizer recipe.

Waites begon met acteren in 1976 met de film The Other Side of Victory. Hierna heeft hij nog meerdere rollen gespeeld in films en televisieseries zoals The Thing (1982), The Clan of the Cave Bear (1986), All My Children (1987), Money Train (1995), Oz (2001-2003) en Law & Order (2000-2009).

Waites is ook actief in het theater, hij maakte zijn debuut op Broadway in 1983 met het toneelstuk Teaneck Tanzi: The Venus Flytrap als Dean Rebel. Hierna speelde hij nog tweemaal op Broadway tenderizing beef, in 1984 met het toneelstuk Awake and Sing! als Ralph Berger en in 1992 met het toneelstuk Search and Destroy als Robert.

Alleen televisieseries met minimaal twee afleveringen.